Over ons

Over Haags Theaterhuis

Haags Theaterhuis richt zich op alle theaterliefhebbers voor wie het leren centraal staat: nieuwsgierigen, amateurs, semi-professionals en professionals die zich verder of breder willen ontwikkelen.

Haags Theaterhuis kan bij Cultuurmaatje een belangrijke rol spelen en theater als middel inzetten om meer begrip en acceptatie te kweken over en weer en zodoende de integratie te bevorderen.

www.haagstheaterhuis.nl

Over Taal aan Zeetaalaanzee_logo

Taal is de sleutel tot participatie. Daarom biedt Taal aan Zee een laagdrempelig en gedifferentieerd educatief aanbod voor geïsoleerde anderstalige vrouwen, vluchtelingen, asielzoekers en andere migranten en/of laaggeletterden. Zo kunnen zij hun zelfredzaamheid versterken en wordt de drempel om mee te doen in de samenleving minder hoog. De lessen zijn vaak maatwerk, individueel of groepsgewijs, op de centrale locatie (Brouwersgracht 50), aan huis of in de buurt.

Ruim 250 vrijwilligers verzorgen de educatieve activiteiten van Taal aan Zee en worden daarbij ondersteund door een klein team van betaalde medewerkers. Daarnaast zijn er tal van organisaties die het werk van Taal aan Zee mede mogelijk maken of die daar op een andere manier een belangrijke rol in spelen.

www.taalaanzee.nl